Startsiden >> Overnatting >> OvernattingPrint
  Startsiden
  Om oss
  Sommeraktiviteter
  Vinteraktiviteter
  Bespisning i vikingmiljø
  Totalarrangement
  Ukeprogram
  Overnatting
  Referanser
  Kontakt oss

Via Ferrata
- Klatrestien i Hemsedal

Harahorn
1100 m.o.h. i et av Norges flotteste fjellområder, ligger Harahorn. - Mat og vinhuset til fjells! Bygget som en kongsgård, består stedet av nye og gamle hallingstuer med stilfullt interiør og håndplukkede antikviteter.
www.harahorn.no

Skarsnuten
1000 m.o.h mellom mektige Hemsedalsfjell! Hotellet er oppført i stål, natursten og glass, -et stilfullt skandinavisk interiør. Spennende restaurantmeny og panoramautsikt over en storslagen natur. Se billige hotell oslo for bestilling.

Skogstad hotell
Hotellet ligger i Hemsedal sentrum, har 83 rom og 180 senger og Hemsedals største konferansesal. En tradisjonsrik pub,  nattklubb, á la carte restaurant og badeavdeling.
Se trondheim hotell for bestilling.

Fossheim
Fossheim, familiedrevet i 100 år i 2006, er stedet for dem med snø og is mellom tærne. Stedet for dem som vil bo nær Hemsedals pulserende uteliv, men også passe tilbaketrukket. På Fossheim er man nær det meste.
www.fossheim.com

Hemsedal hotell
Hemsedal Hotell ligger på Tuv. Total sengekapasitet er 160. Spisesal med plass til 120 personer, resepsjon med bar og lobby med piano og peis. Nattklubb over to etasjer, velværeavdeling og konferansesal.
www.hemsedalhotell.no

Huso fjellgard
850 moh. mellom Gol og Hemsedal, på vår aktivitetsarena, finner man den unike eventyrgården Huso beliggende i naturskjønne omgivelser. Her er herregårdsleiligheter, storhytter, stølshytter og vikinghus.
www.huso.no
Pers Resort
Beliggende på Gol er Pers en resort som har alt! Tropicana badeland, Oline Spa, restauranter, pianobar, nattklubb og underholdningstilbudet bare fortsetter. Store og moderne konferansefasiliteter og over 1000 senger til disposisjon.
Se Ålesund Hotell for bestilling.

Storefjell Resort Hotel
1001 m.o.h på Golsfjellet har Storefjell badeland, SPA-behandling, et overdådig aftensbord, barneaktivitereter, underholdning og dansegallaer. Med den siste utbyggingen har hotellet 300 rom og konferansefasiliteter for over 1000 mennesker.
www.storefjell.no

  Powered by Norskeopplevelser.no v4.0