Startsiden >> Referanser >> ReferanserPrint
  Startsiden
  Om oss
  Sommeraktiviteter
  Vinteraktiviteter
  Bespisning i vikingmiljø
  Totalarrangement
  Ukeprogram
  Overnatting
  Referanser
  Kontakt oss

Via Ferrata
- Klatrestien i Hemsedal

Referanser

Vi har grupper av alle type størrelser, alt fra 4 til 700 personer på sosiale samlinger, teambuilding, Kick Off, kurs og konferanse m.m.

Vi har alltid oppfølging av alle grupper i etterkant, for å kvalitetssikre våre arrangement, og som har ført til mange gjenkjøp og stamgjester. Her er noen
tilbakemeldinger fra våre grupper:

 

 

Avantor
13-15.10.06
Totalarrangement
33 personer
Overnatting Fossheim
Utfordringsløypa
Gilde i Høvdinghallen

Vi hadde en nydelig helg!! Kjempevær!!
Vi har bare fått bra tilbakemeldinger på turen.
Fossheim infridde med nydelige rom og bra mat,veldig hyggelig betjening.
Det var noen som var litt skeptiske når de så aktivitetene på programmet vi delte ut, men de ble gledelig overrasket,bare positive tilbakemeldinger der også.
Gilde i høvdinghallen var vellykket. Nydelig lam og reinsdyr.Guidene var bra,veldig hyggelige.
Vi takker får en veldig bra helg,
Dette kan vi anbefale til andre!

Luster Mekaniske Industri 29.09 - 01.10.06
Totalarrangement 
70 personer
Overnatting Pers Hotell
Gilde og lunsj i Høvdinghallen
Utfordringsløypa

Sjåførene på bussene var veldig hyggelig og serviceinnstilte – transporten var behagelig og tider ble holdt både frem og tilbake.
Pers Hotell er ”et midt på treet hotell”  – rom standard var litt forskjellig +/- , frokost buffe var også sånn passe – men festmiddagen smakte godt, lokalet var fint oppdekket og servicen var meget bra. Alle detaljer i forhold til apertiff, festmiddag og kaffe/avec gikk veldig bra. 
Når det gjelder Huso med bespisning og opplegg der så var det meget bra! God mottagelse av David og fin stemning ved gapahuken, veldig smakfull og god mat (og rikelig!) både fredag og lunsj lørdag, trubadur spilte utrolig fin dansemusikk og dansegulvet ble flittig brukt. Lørdag ble en fin og morsom aktivitetsdag, med mildt høst vær selv om duskregnet kom mot slutten. Guidene var flinke og opplegget veldig bra – tror alle likte det.

Vi takker for godt gjennomført arrangement og kommer gjerne tilbake ved en senere anledning

Scandpower
15-17.09.06
25 personer
Totalarrangement
Overnatting Skarsnuten Hotel, Via Ferrata
Gilde i Høvdinghallen

Hotellet: Skarsnuten er jo et vanvittig flott sted, der utsikten var strålende og mat kjempegod. Vi var jo faktisk litt overrasket over at vi fikk så god mat så det var bra. Selvfølgelig litt dumt at det var så få der, men sånn er det vel i September.
Via Ferrata: Vi syntes opplegget virket veldig proft og at sikkerheten var ivaretatt. Det er litt viktig i og med at ikke alle var like glad i høyder. Selve turen oppover var jo vanskelig for noen, og lett for andre, men generelt var alle fornøyd. Vi var veldig uheldig med utsikten, i og med at det var tåke, det hadde sikkert vært bedre med sol, men sånn er det. 
Vikinggildet: Etter det så var det bare en ting vi pratet om, nemlig reinsdyrkjøttet og hvordan det var tilbredet. Det var stemningsfult og bra, og fungerte utmerket som et bra vorspiel til en tur ut på byen :) Vi endte selvfølgelig opp på Hemsedal Kafe og det var jo også moro. 
Beklager at jeg ikke kan komme med så mye kritik altså, men vi hadde det veldig bra vi, så vi har alerede begynt å prate om komme tilbake til vinteren!
Takk for en fin tur.
Norilia 15-16.06.06
Totalarrangement
60 personer
Overnatting Skarsnuten hotel
Tipsrunde, delikatessepost, utfordringsløypa
Gilde i Høvdinghallen

Vi hadde en fantastisk tur - alt var helt topp og folk var veldig godt
fornøyd.  jeg har ikke hørt noen
negative tilbakemeldinger.
Vi kunne da heller ikke fått bedre vær enn det vi hadde.
Totalt sett hadde vi en fantastisk tur - tusen takk for oss.

Gexcon 21-23.04.06
23 personer. Totalarrangement: overnatting Skarsnuten leiligheter, bespisning i Høvdinghallen.

Tusen takk for fantastiske dager i Hemsedal - flotte skimuligheter. Sol fra skyfri himmel, perfekt føre og fantastiske løyper, dere har virkelig noe å være stolte av!!
Vi storkoste oss og opplegget i Høvdinghallen på lørdag var utrolig bra - nydelig mat og perfekt opplegg!! Leiligheten var også veldig bra.

Allkopi Bergen 18.03.06
18 personer, utfordringsløypa
og gilde i Høvdinghallen

Takk, vi hadde det veldig kjekt. Aktivitetene var gøye og utfordrende, maten var svært god. Vi likte hele opplegget, hallen var stilig, kokkene flinke og hyggelige. Vi likte guidene og alle som var på Huso, faglig dyktige var dere alle. Jeg tror ikke vi i firmaet har hatt det så gøy noengang før, så dette er noe vi absolutt kommer til å anbefale andre. Det ble veldig god stemning, alle var fornøyde og da er jo alt som det skal være. På gjensyn.

Norsk Hydro Bergen 9.3.06
30 personer, Gilde i Høvdinghallen

Må sei tusen takk for oss; me hadde det kjempefint i Hemsedal! Middagen i Høvdinghallen var ein suksess, og maten var utsøkt:) Det var også populært at guidane engasjerte seg med sine små opptrinn og innslag. Som "reiseleder" satte eg stor pris på at guidane i Vikinghallen var hjelpsomme og ordna med nødvendige rekvisittar til vår innleigde stand up komikar.

  Powered by Norskeopplevelser.no v4.0