Bloggen eies og drives av to kolleger som til daglig jobber med privatøkonomiske spørsmål. Nettsiden er et prosjekt vi holder på med på fritiden, og er ment å være til hjelp for de som trenger å låne penger. Fortrinnsvis fokuserer vi på forskjellige former for forbrukerfinansiering. Det vil si forbrukslån av forskjellige størrelser, kredittkort og brukskreditter.

Emner du kan forvente å lese om inkluderer alle aspekter som har med disse låneproduktene å gjøre. Mye vil dreie seg om hvordan bankenes rentetilbud fastsettes, og hva du kan gjøre for å forbedre tilbudene. Vi ser på fordelene med refinansiering av gjeld, og da spesielt fra smålån og kredittkort. Enkelte artikler kan inneholde presentasjon av en banks tilbud, nyheter fra bankene, sammenligninger av betingelser, og så videre.

Vår erfaring er at låntakere har mange spørsmål omkring disse emnene. Disse prøver vi å besvare her så godt vi kan. Vi anbefaler at man setter seg inn i spesielt dette med hvordan rentene på et forbrukslån fastsettes. Med kunnskap og tålmodighet til å innhente de rette tilbudene, kan man redusere lånekostnadene ganske betydelig.

Vi oppfordrer våre lesere til å sette seg inn i bankenes spesifikke betingelser før lån tas opp. Eventuelle spørsmål eller innspill til tema på denne siden, kan sendes på epost.